Med kundene i fokus

Se hva våre kunder sier om oss 

Kontakt oss

Hvorfor velge oss?

Vi hos Bad og Bygg Drammen AS er opptatt av at våre kunder skal bli fornøyde med det arbeidet vi gjør, og vi gjør derfor vårt ytterste for å levere førsteklasses tjenester. Når en kunde er fornøyd, vet vi at de ikke bare kommer tilbake, men også anbefaler oss videre. Derfor setter vi deres tilbakemeldinger og behov i sentrum for alle våre prosjekter.

Renovering av vaskerom

Fantastisk service og eksepsjonelt renoveringsarbeid utført av teamet i Bad og Bygg Drammen AS.

Henning Drammen

Renovering av hus innvendig

Trodde aldri at mitt gamle hus kunne forvandles til et luksuriøst boareal. Strålende arbeid, tusen takk!

Merethe Drammen - 25/10/2023

Renovering av bad

Som eiendomsbesitter jobber jeg alltid med de beste, og Bad og Bygg Drammen AS skuffer aldri. De leverer alltid førsteklasses renoveringsprosjekter til avtalt tid og innenfor budsjett. Jeg setter stor pris på deres profesjonalitet og ekspertise i håndtering av våtroms renovering, de har rett og slett forvandlet et par av leilighetene mine.

Olav grunneier

Bad og vaskerom

Som eiendomsinvestor trenger jeg et pålitelig entreprenørfirma som tilbyr kvalitets service, og Bad og Bygg Drammen AS var nettopp det. De ga en fantastisk renoverings tjeneste, og var nøye med hver eneste detalj, spesielt i våtrommene. Det endelige resultatet var intet mindre enn utmerket. Vil anbefale til andre og skal bruke de igjen selv.

Silje N

Renovering av stue

Fantastisk service og eksepsjonelt renoverings arbeid utført av teamet på Bad og Bygg Drammen AS.

Henning O.

Flislegging gang og wc

Kjempefornøyd med resultatet som holdt en super kvalitet. Ryddig og god kommunikasjon før og underveis. Et lite trekk for en liten overraskende ekstraregning som godt kunne ha vært kommunisert bedre, men ikke nok til ikke varmt anbefale Bad og Bygg Drammen AS

Kjetil M.

Ble du inspirert?

La oss hjelpe deg med ditt neste prosjekt. Ta kontakt med oss for en uforpliktende prat og et tilbud.

Kontakt oss