Profesjonelle håndverkstjenester for dine behov

La oss gjøre jobben for deg

Be om pristilbud
Ikon - Badekar

Bad og våtrom

Vi tilbyr vedlikehold og oppussing av våtrom etter gjeldende standarder og forskrifter. Tjenesten inkluderer vann- og fuktighetsbeskyttelse, flislegging og installering av sanitæranlegg. Vi river ditt gamle bad og gjenoppbygger etter høyeste standard. Vi kan også tilby gode rabatter på fliser, møbler og sanitærutstyr.

Ikon - Kjøkken

Kjøkken

Vi tilbyr totalrenovering av ditt kjøkken, og hjelper deg gjennom hele prosessen – fra design til ferdigstillelse. Med overlegen kvalitet og presisjon fra erfarne fagfolk, kan vi forvandle kjøkkenet ditt til et mesterverk som reflekterer din personlighet.

Ikon - Fasade

Fasade og tak

Vi tilbyr kvalitetstjenester innen tak og fasade, inkludert takrenovering, isolering og kledning, bytte av vinduer, og mye mer. Våre erfarne håndverkere håndterer alt fra enkle reparasjoner til omfattende renoveringer.

Ikon - Malerulle

Maling og sparkling

Vi utfører montering av gipsplater eller andre materialer, sparkling og maling av både tak og vegger. Vi bruker kun materialer av høy kvalitet og har stort fokus på detaljer for å levere et perfekt resultat.

Ikon - Gulv

Gulv

Enten du foretrekker fliser, laminat eller parkett, sikrer vi en ekspertinstallasjon tilpasset dine preferanser. Vi forplikter oss til å levere et resultat som møter dine forventninger.

Ikon - Terrasse

Terrasse

Skal du renovere eller bygge ny terrasse? Våre erfarne håndverkere hjelper deg med å finne de beste løsningene for dine behov, og veileder deg gjennom hele prosessen, fra design til ferdig produkt.

Trenger du vår hjelp?

Da vil vi gjerne høre fra deg. Ta kontakt med oss, så finner vi ut hvordan vi kan hjelpe.

Kontakt oss